VAN / İPEKYOLU - Karakoç İlkokulu

Karakoç İlkokulu

Adres
KARAKOÇ MAH. KARAKOÇ KÜME EVLERİ KARAKOC KÖYÜ ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 6 İPEKYOLU / VAN
Vizyon
Karakoç İlokokulu olarak vizyonumuz, öğrencilerimizin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamaktır.
Misyon
Karakoç İlkokulu olarak misyonumuz, çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim ( Tam Gün )
08.30 -14.40
Lojman
4 - Yapımı 2013 yılında tamamlanmış olan 4 adet 1+1 daireden oluşmaktadır.
öğretmen servisi mevcut günübirlik gidiş geliş yapılmakta
Yerleşim Yeri
Karakoç köyü Van - İpekyolu merkez ilçesine bağlı olup köyde 172 haneden bulunmakta, nüfusu 1300 civarıdır. Köye ait görüntülere "Galeri" sayfasından ulaşabilirsiniz.
45 Km
Sportif Etkinlikler
okulumuzda futbol, basketbol, hentbol, masatenisi bulunmakta ve her türlü sportif etkinlik yapılmaktadır.
Diğer Hususlar
okulumuzda iki idareci on öğretmen bulunmakta olup, ilkokul ortaokul aynı binada eğitim görmektedir. okulumuzun öğretmenleri şehir merkezinden öğretmen servisi ile gidiş geliş yapmaktadır. Okulumuz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır. 130 öğrencimiz mevcuttur. Her sınıftan bir şube bulunmaktadır.